Garages

A- A A+

Verbruggen Marnix bvba - Letterhoutem - GaragesUw auto veilig en droog opstellen en beschermen tegen de natuurelementen, het zijn slechts enkele voordelen van een garage. Bovendien creëert u zo meer ruimte in huis, doordat u de garage ook kan gebruiken om allerlei gereedschap, fietsen en dergelijke op te bergen. Bij Verbruggen Marnix plaatsen we houten garages voor een of twee auto’s. Ook enkele of dubbele carports behoren tot de mogelijkheden.

Indien gewenst, voorzien wij uw garage graag van een automatische poort. Al onze garages en carports worden volledig op maat gemaakt in ons eigen atelier en bij u ter plaatse opgebouwd. U kan opteren voor een aanbouwgarage of een vrijstaand exemplaar. Carports zijn een goed alternatief voor een garage. Bovendien zorgt de vrije luchtcirculatie in een carport voor minder vocht en condensatie op uw auto, wat beter is voor de carrosserie.

Ook wat het design en de afmetingen betreft, heeft u de volledige vrijheid. Wij helpen u graag om voor een uniek, creatief ontwerp te kiezen dat past bij het karakter van uw woning, zodat uw huis en garage een mooi, coherent geheel vormen.

Voor elk budget vinden wij een oplossing. Bespreek vandaag nog uw plannen met ons en wij bekijken wat we voor u kunnen doen.

Verbruggen Marnix bvba, Hagelkouter 8, 9521 Letterhoutem, Ligging, Gsm: +32 475 89 11 81, marnix.verbruggen@telenet.be, BTW BE0462 517 081,