Houten poorten

A- A A+

Verbruggen Marnix bvba - Letterhoutem - Houten poortenMarnix Verbruggen maakt en plaatst ook houten poorten. Ook dit is 100% maatwerk. Van een kleine tuinpoort tot een grote houten poort met automatisatie aan uw oprit: alles is mogelijk.

Afhankelijk van uw smaak en de functie die de poort dient te vervullen (privacy, veiligheid, of puur decoratief, …) kan u opteren voor kleinere of grotere poorten, en ook wat design betreft kan u uw fantasie de vrije loop geven. Modern of net lekker ouderwets? Een strak of fantasierijk ontwerp? Robuust of elegant en verfijnd? De keuze is aan u. Wij maken alles op maat in ons eigen atelier en komen de poort bij u ter plaatse installeren. We kunnen de poorten ook schilderen in elke gewenste kleur.

Hout geeft uw poort niet enkele een tijdloze look die bij elke bouwstijl past, maar is bovendien weersbestendig en duurzaam, zodat u nog heel lang van uw poort zal genieten. En dat met een minimum aan onderhoud! Bovendien is hout stevig, wat houten poorten extra veilig maakt.

Deel ons uw wensen mee, dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

Verbruggen Marnix bvba, Hagelkouter 8, 9521 Letterhoutem, Ligging, Gsm: +32 475 89 11 81, marnix.verbruggen@telenet.be, BTW BE0462 517 081,