Houten terrassen

A- A A+

Verbruggen Marnix bvba - Letterhoutem - TerrassenU droomt van een houten terras? Dan zit u goed bij Marnix Verbruggen. Wij maken en plaatsen houten terrassen in alle mogelijke stijlen. Volledig op uw maat en naar uw wens gemaakt in ons eigen atelier en vakkundig bij u geplaatst. U kiest de afmetingen en afwerking van uw keuze, en wij zorgen dat deze in de praktijk worden omgezet. Stevig, mooi en verfijnd. Precies zoals u het wil!

Wij kiezen voor hout omdat het een natuurproduct is. Hout is tijdloos en past bij elke woningstijl. Het geeft automatisch een warm, huiselijk gevoel en straalt toch de nodige exclusiviteit uit. Gasten ontvangen of gewoon van het zonnetje genieten was nog nooit zo aangenaam!

De houten terrassen van Verbruggen Marnix zijn stevig, stabiel en afgewerkt tot in de details. Bovendien is het een stevige, duurzame oplossing. U zal nog vele jaren van uw houten terras kunnen genieten. Bovendien zijn onze terrassen onderhoudsvriendelijk, zodat u nog meer tijd overhoudt om ervan te genieten.

Ga voor een mooie, elegante oplossing en kies voor een houten terras op maat. Ook verven in elke gewenste kleur behoort tot de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op. Samen maken we uw dromen waar.

Verbruggen Marnix bvba, Hagelkouter 8, 9521 Letterhoutem, Ligging, Gsm: +32 475 89 11 81, marnix.verbruggen@telenet.be, BTW BE0462 517 081,