Poolhouses

A- A A+

Marnix Verbruggen creëert ook unieke, houten poolhouses. Gemaakt in ons eigen atelier en bij u ter plaatse in elkaar getimmerd. Geen kant-en-klare pakketten, maar kwalitatief maatwerk.

Niets zo heerlijk als op een warme dag genieten aan het zwembad. Maar wat is het vervelend als u steeds het huis moet in- en uitlopen om dingen te halen of u om te kleden. Met een poolhouse heeft u alles bij de hand om optimaal te genieten zonder heen-en-weer geloop. Van een eenvoudige opbergruimte voor uw zwembadspullen of een omkleedhokje tot een grotere ruimte waar u ook kan douchen of genieten van een drankje: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook bij poolhouses kan u kiezen voor een stijl die helemaal bij u en uw woning past: een modern, strak design of liever cottage stijl? Alles is mogelijk. Ga voor een stijlvol, harmonisch geheel. Zo gaat u nog meer genieten van uw tuin en zwembad!

Door gebruik te maken van kwaliteitshout en zorgvuldig, met het nodige oog voor detail, de poolhouse van uw dromen te vervaardigen, garanderen wij een eindresultaat waarvan u nog vele jaren plezier zal hebben. Een verfijnde afwerking en een stevige constructie gaan hand in hand bij Verbruggen Marnix.

Bespreek uw dromen met ons. Wij bekijken graag wat we voor u kunnen doen.

Verbruggen Marnix bvba, Hagelkouter 8, 9521 Letterhoutem, Ligging, Gsm: +32 475 89 11 81, marnix.verbruggen@telenet.be, BTW BE0462 517 081,