Tuinbergingen

A- A A+

Nood aan extra bergruimte? Dan is een tuinberging de perfecte oplossing. Ideaal om hobbyspullen, tuingereedschap en andere zaken die u niet in huis kwijt geraakt, op te bergen. Bij Marnix Verbruggen maken we tuinbergingen in alle stijlen en afmetingen, afhankelijk van uw behoeften en voorkeur.

U kiest de afmetingen, de stijl en de afwerking. Wij gaan in ons atelier aan de slag om de perfecte berging voor u in elkaar te timmeren. Verwacht dus kwaliteit met een een piekfijne afwerking. Wij opteren voor hout als materiaal voor al onze creaties, vanwege de vele voordelen zoals stevigheid, duurzaamheid en een goede isolatie. Hout gaat lang mee, vergt relatief weinig onderhoud en is een natuurproduct bij uitstek.

Uiteraard waken we er samen met u over dat de tuinberging, die we bij u ter plaatse in elkaar komen zetten, volledig tegemoet komt aan uw behoeften en tegelijkertijd perfect aansluit bij de stijl van uw tuin en woning.

Naast tuinbergingen, timmeren wij ook houten tuinhuizen, garages, poolhouses, terrassen en houten poorten. Op die manier kunnen wij het volledige houtwerk rond uw woning verzorgen en garanderen dat alles één mooi geheel vormt.

Deel uw wensen met ons en samen bekijken we wat we voor u kunnen doen. Uiteraard maken wij steeds met veel plezier een gratis offerte op.

Verbruggen Marnix bvba, Hagelkouter 8, 9521 Letterhoutem, Ligging, Gsm: +32 475 89 11 81, marnix.verbruggen@telenet.be, BTW BE0462 517 081,