Tuinhuizen

A- A A+

Extra bergruimte nodig voor uw hobbymateriaal, gereedschap, tuinstoelen, fietsen of tuingerief? Dan is een tuinhuis de ideale oplossing. Marnix Verbruggen bouwt kwalitatieve, houten tuinhuizen. Verwacht geen kant-en-klare pakketten maar maatwerk, gemaakt in ons eigen atelier en bij u ter plaatse geplaatst, en volledig afgestemd op uw wensen.

Naast een praktische rol, is het ook belangrijk dat uw tuinhuis het juiste uitzicht heeft, zodat u een tuinhuis heeft in perfecte harmonie met uw woning en tuin. Daarom kijken wij niet enkel naar de gewenste afmetingen en functionaliteiten, maar gaan wij ook graag samen met u op zoek naar een creatief ontwerp en een piekfijne afwerking. Bij Verbruggen Marnix hebben we namelijk een goed oog voor details.

Wil u een eenvoudig, strak afgelijnd tuinhuis, of geeft u de voorkeur aan een meer authentiek ogend, charmant tuinhuisje? Alles kan, en dat voor ieders budget. Indien gewenst, kan het hout ook geschilderd worden in elke gewenste kleur.

Wij werken met hout, een duurzaam natuurproduct dat een lange levensduur voor uw tuinhuis garandeert. Door te kiezen voor kwaliteitshout, zorgen we ervoor dat uw tuinhuis nog langer meegaat, en bestand is tegen weer en wind. Vraag vandaag nog een gratis, vrijblijvende offerte aan. Ons team staat steeds voor u klaar.

Verbruggen Marnix bvba, Hagelkouter 8, 9521 Letterhoutem, Ligging, Gsm: +32 475 89 11 81, marnix.verbruggen@telenet.be, BTW BE0462 517 081,