Welkom

A- A A+

Verbruggen Marnix bvba - LetterhoutemMarnix Verbruggen uit Letterhoutem (Sint-Lievens-Houtem) is een schrijnwerkersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in buitenschrijnwerk en zich onderscheidt door kwaliteitsvol maatwerk.

Wij maken houten:

Wij maken geen gebruik van standaardpakketten, maar maken alles in ons eigen atelier, perfect op maat. Zo bieden wij u de beste kwaliteit. Wij kunnen het hout ook voor u beschilderen in elke gewenste kleur. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring en werken in heel Vlaanderen.

Doordat wij alles zelf maken in ons eigen atelier, kunnen wij u oplossingen bieden die volledig tegemoet komen aan uw behoeften. Bovendien houden wij ook rekening met uw wensen op esthetisch vlak: door het timmerwerk rond uw huis en in uw tuin tot in de puntjes te verzorgen en volledig af te stemmen op uw smaak en de stijl van uw woning en tuin, doet u de waarde van uw huis alleen maar toenemen. Deel uw dromen met ons en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

De beste kwaliteit aan de scherpste prijs, dat is wat u mag verwachten. Nog vragen? U wenst een gratis offerte aan te vragen? Aarzel dan geen moment en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier verder.

Verbruggen Marnix bvba, Hagelkouter 8, 9521 Letterhoutem, Ligging, Gsm: +32 475 89 11 81, marnix.verbruggen@telenet.be, BTW BE0462 517 081,